Ingrediente
– 4 oua;
-150 gr. faina;
– 4 linguri de zahar;
– jumatate plic praf de copt;
– 200 ml. lapte;
– sare.
Preparare
Se separa galbenusurile de albusuri.
Albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare.
Galbenusurile se amesteca bine, bine, bine cu zaharul (pana se topesc cristalele de zahar). Se adauga treptat laptele si faina (amestecata cu praful de copt). Cand acestea s-au incorporat se adauga si spuma de albus.
Intr-o tigaie de teflon tapetata cu ulei se toarna cate un polonic de compozitie. Se intoarce cand apar “gauri” la suprafata.
Deci, le-am executat si io :))
Tu cu ce le-ai mancat (pe mine, goale, cu gem de capsuni/cirese sau cu miere nu prea m-au impresionat…)?
:)) Cu sirop de caise.
Nici pe mine nu m-au impresionat.. si m-au si enervat la facut…
Migaloase… si am si umplut bucataria de fum :)))))
boon. deci trec pe lista de adio =))
Pingback: Pancakes | Camishor